Få inspiration til de bedste julegaver

Få inspiration til de bedste julegaver

Vil du finde en gave, der giver glæde i lang tid? 

Vi mener, at de bedste gaver under træet er dem, som hører til i hjemmet. Hos TAKK Living finder du alt, hvad hjemmet begærer, så du kan forkæle en, du holder af med et møbel, der vil pynte i indretningen længe.
Den smukke Mudoni loftlampe er lavet af metal og glas - og vil pynte i ethvert hjem. Find lampen her.
 
Dansk design i lækker kvalitet vil med sikkerhed være et julegavehit. Hylden med opbevaring fra Hübsch kan blandt andet bruges som et natbord i soveværelset eller som en god plads til nøgler i entréen. Hylden kan findes her.
 
House Doctor brodlampen i grå uden skærm skaber lys og stemning i hjemmet. Den populære lampe kan bruges rundt omkring i de forskellige rum - og den vil derfor altid glæde. Lampen kan findes her.
 
House Nordic har lavet det smukke Menorca tæppe, som er flettet i jute i en flot sandfarve. Tæppet kan også bruges udendørs, da det er lavet i 100% genanvendt plastik. Find tæppet her.
 
Dette søde tæppe fra Bloomingville er lavet i 100% bomuld og er lige nu nedsat. Find tæppet her.
 
Står der væglampe på ønskelisten, men er budgettet allerede sprunget? Så har vi tilbud på denne fine lampe fra Bloomingville, der pynter så fint og som blandt andet kan bruges som en natlampe i soveværelset. Find lampen her.
Sengetøj er altid en god gave. By Nord laver fantastisk sengetøj i 100% økologisk bomuld, som er  OEKO-TEX certificeret. Se hele udvalget af sengetøj fra By Nord her.
Meget smukt og elegant Spejl 12 i bronze fra danske Specktrum. Spejlet vil imponere, ligegyldig hvor det hænger. Find spejlet her.
Juke hylden. Vores bedst sælgende hylde vil skabe glæde hos enhver, der skal åbne denne pakke juleaften. Hylden kan både hænge i stuen, soveværelset eller på kontoret - og du kan stille bøger, vaser og nipsting på den.
Du finder hylden her.

Gå på opdagelse i alle julegavefavoritterne her

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.