Har du set Hübschs nye virtuelle showroom?

Har du set Hübschs nye virtuelle showroom?

Der findes ikke nogen lettere måde at få inspiration til boligen på end at sidde hjemme i sofaen og klikke sig rundt i Hübschs fangende univers. Træd ind i deres imponerende showroom her: https://hubsch-interior.com/da/virtual-showroom/

 

For os der ikke bor i og omkring Herning, hvor Hübschs nye og moderne showroom huserer, har de givet os denne unikke mulighed for at kunne følge med. 

Med et virtuelt showroom har du fornøjelsen af at kunne bevæge dig rundt i lokalet præcis ligesom, hvis du var der i virkeligheden. Man kan se alle deres nyeste produkter fra denne sæson fra alle vinkler. Hübsch beskriver selv kollektionen som en harmonisk kollektion, der understreger deres ønske om at lege med materialer, former og farver. 

Vi har samlet lidt af de rum, vi ikke kunne få øjnene fra.

Hvem kunne ikke bruge et lille skrivebord til de dage, der skal arbejdes hjemmefra. Vi elsker sammensætningen mellem skrivebordet i det naturlige træ, den sorte stållampe og hylder i forskellige farver. Det er ofte de små detaljer, der skiller sig ud.

 

 

Denne daybed har det flotteste, stilfulde udtryk. Med to hynder, som farvemæssigt passer perfekt til hinanden, har den et udtryk, der gør, at den sagtens kan placeres i stuen som en ekstra siddeplads, i entréen, hvor du bruger den når skoene skal tages af, eller på kontoret hvis du skal tage en lille pause.

 

 

Hübschs vitrineskabe, kommoder, klædeskabe og skænke er kendt for at være skabt i det flotteste egetræ og i et tidløst design, så du kan have dit nye yndlingsmøbel i dit hjem i mange år. Man kan aldrig få for meget opbevaringsplads.

 

Se meget mere på Hübschs hjemmeside og deres smukke online univers her: https://hubsch-interior.com/da/virtual-showroom/

 

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.