Inspiration: Tv borde til stuen - Hvilket tv bord passer til dig?

Inspiration: Tv borde til stuen - Hvilket tv bord passer til dig?

Hvilket tv bord skal du vælge?

Tv bordet er et praktisk møbel, da det tillader os at opbevare al elektronik og tilbehør.

Der findes mange forskellige slags tv borde og det er vigtigt at gøre op med sig selv, hvilken type, der passer til dit hjem.

 

Hvilket tv bord du skal vælge, afhænger af fire overvejelser:

1. Størrelsen på dit tv? Har du et tv med over 32", vil et bredere tv bord være visuelt pænere. Har du derimod et tv mindre end 32", kan du sagtens vælge et tv bord, der har samme, større eller en mindre bredde som tv'et.

2. Skal tv'et hænge på væggen eller stå på tv bordet? Ønsker du at hænge tv'et på væggen og stadig gerne vil have et tv bord under tv'et, giver det mulighed for at udstille fine vaser eller en bordlampe på tv bordet. Selvom tv'et hænger på væggen, er et tv bord fortsat en god løsning, da det gør, at tv'et får en bevidst placering i stuen, som skaber en helhed i indretning.

3. Hvor meget opbevaringsplads ønsker du, at tv bordet har? Du kan få tv borde med låger, skuffer og hylder, der kan opbevare alt fra diverse ledninger til playstationen - eller du kan vælge at holde det helt enkelt med et tv bord, hvor der udelukkende kun er plads til tv'et.

4. Hvilken stil passer hos dig? Til sidst må du gøre dig nogle overvejelser omkring stilen på tv bordet. Naturligt, farverigt, sort og hvidt, enkelt, med marmor, luftigt eller mere robust? Mulighederne er store. Vi har samlet et udvalg nedenunder, så du kan blive inspireret af de forskelle typer af tv borde.

 

Carmel tv bordet er et lavt, sort og moderne TV-møbel, der er anderledes fra de gængse TV-møbler. Tv bordet har et tidløst design og er lavet i sort metal med håndtag i guld finish. Bordet har tempereret glas i lågerne og på siderne, så man kan se ind i skabet. Dette giver mulighed for at udstille bøger eller dekorationer indeni. Se Carmel tv bordet her.

 

RHO tv bordet er et moderne TV-møbel i naturlige farver, der passer ind i et nordisk hjem. RHO er lavet i matlakeret egetræsfiner og designet med enkle, rene linjer og vinklede ben, der tilføjer sit eget unikke look til bordet. TV-møblet har hylder i midten og to låger, hvor det elektroniske tilbehør kan gemmes væk. Bordet findes her.

 

Canaz tv bordet er et ultra enkelt og stilrent tv møbel, som er designet til at passe ind i det minimalistiske hjem. Tv bordet fås i fire forskellige farver: Gråt, gult, hvid og brunt. Du kan finde alle bordene her.

 

Kan du heller ikke få nok sildeben i dit hjem, så er det lave CALVI TV-møbel  med låger i sildeben en moderne tilføjelse til dit hjem. TV-bordet har to låger og et åbent rum med en hylde, hvor du kan opbevare al elektronik.

TV-møblet blander de skandinaviske designlinjer med et råt udtryk ved at kombinere de sorte metalben med de naturlige låger - se mere her.

 

Lepando tv bordet er lavet i et hvidt marmor-look med en enkelt låge, hvor der kan gemmes diverse væk. Se bordet her.

 

Farfalla tv bordet er et enkelt, Japandi-style tv bord i en lys egetræsfarve. Der er tænkt over, hvordan formen og farven spiller sammen på en afdæmpet og rolig måde. Farfalla bordet hylder minimalismen. Du kan finde bordet her.

 

Connect tv bordet fra AC Nordic er et lavt tv bord med to låger, der er lavet i egetræsfiner, har en sort top og med stålben. Du kan finde det moderne bord her.

 

Fandt du ikke ét, der passer til dit hjem, så find hele udvalget af tv borde her.

 

 

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.