Skab sommerhusstemning i dit soveværelse

Skab sommerhusstemning i dit soveværelse

Stemning i soveværelset

Der er intet hyggeligere end ægte sommerhusstemning – så hvorfor ikke tage det med hjem og få indrettet et fredfyldt og lækkert soveværelse der emmer af sommer?

Ved at bruge kølige og rolige farver, ”slidte” naturlige teksturer og billeder i afdæmpet blålige farver, kan du lave et dejligt roligt soveværelse der får hverdagen til at føles som sommerferie.

Hold væggene i lyse farver, såsom hvid, råhvid, creme eller lys grå. Dette vil få rummet til, at syne større og derudover vil rummet også føles mere roligt, at komme ind i fremfor hvis farven på væggen er mørk eller skrigende.

Væggene skal selvfølgelig ikke holdes bare. Vi har samlet en række ideer til smukke plakater der kan pryde de lyse vægge og som kan være med til, at skabe ægte sommer-stemning.

Et fint alternativ kan også være, at sætte en træhylde op på væggen og stille en plakat i ramme derpå, samt andre personlige genstande som har en betydning af sommer for én.

 

(billeder af plakater og billede af hylde)

 

Find de rigtige puder, sengetøj og sengetæppe i lyse farver og evt. i striber. Det kan være en god idé, at vælge en farve der skal være gennemgående for, at skabe et godt helhedsindtryk. Vores idé til en smuk seng med lækre tekstiler;

 

Billede af sengetøj, puder, sengetæppe.

 

Gør lidt ekstra ud af det og find en rå træbænk i naturlig farve og stil forenden af sengen. Herpå kan placeres en flot plante i en skøn potteplante.

 

Billede af bænk.

 

Er du til endnu mere hygge og sommerstemning? Så har vi stadig et par bud til, hvordan du kan indrette soveværelse med små nipsting.

Kurve i træmaterialer, vævede lyse tæpper, grønne planter, lanterner med bloklys i.

Alt sammen interiør der emmer af afslappet hyggelig stemning.

(billeder)

Sommerhusstilen har et tidsløst udseende og kan let tilpasses efter din egen smag og efter hvad du forbinder med sommer og afslappet stemning. Dette er blot vores bud på ægte sommerhusstemning i soveværelset :-) 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.