SNEAK PEAK - Bloomingville Spring/Summer 22 kollektion

SNEAK PEAK - Bloomingville Spring/Summer 22 kollektion

SNEAK PEAK

Bloomingville SS22-kollektion lander til næste år, men vi har allerede modtaget de første billeder af den ventede kollektion og vi er spændte på at dele dem med jer!

 Se 2022 nyheder fra Bloomingville herunder og glæd dig lige så meget som os.

 

 

Vitus Spisestol, Natur, Eg og Wells Skrivebord, Brun, Ege Finer. Mix den lyse og naturlige stol med et bord i en mørk farve for at skabe balance i indretningen.

 

Smuk Gani Lounge Stol, Natur, Akacie og Firdes Væglampe, Hvid, Hør. Er du vil med den skandinaviske indretning, hvor der er fokus på de naturlige materialer og lyse farver, så vil Gani loungestolen passe perfekt ind hjemme hos dig.

 

Smuk Thessa Hylde, Brun, Mango, hvor alle dine fine kaffekrus kan blive udstillet. Vi ser en stigende tendens med at samle på finurlige kaffekrus i smukke designs, som er for fine til at gemme væk. Derfor har Bloomingville lavet denne sætterkasse, hvor alle dine krus i alverdens farver og former kan blive placeret.

 

Allure Lounge Stol, Natur, Polyester og Diddan Gulvlampe, Sort, Metal - I takt med at vi går lysere tider i møde, får vi lyst til at omgive os selv med bløde møbler i lyse farver. Omring dig selv med enkle møbler og mærk, hvordan livskvaliteten forøges.

 

Korfu Module Chair, Natur, Bambus - Korfu-serien består af moduler, som kan sammensættes efter ønske. Det vil sige, at du med denne serie selv kan vælge, hvor lang din bambussofa skal være eller om du blot øsnker at have midtermodulerne sat sammen til en udendørs daybed uden armlæn.

 

Ønsker du at lægge en bestilling på SS20-kollektionen, kan du skrive til kunderservice@takkliving.dk, hvor du også kan få oplyst vejledende priser på alle varer.

Se hele Bloomingvilles nuværende kollektioner her. 

 

 

 

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.